Lūk, vismaigākās akniņas pagatavošanas noslēpums: teikt, ka garšīgi nozīmē nepateikt neko!

1

Aknas – ir blakusprodukts, kam ir neparasti augsta pārtikas vērtība, tā ir lieliska alternatīva gaļai un pat dažos gadījumos pārspēj to ar savām garšas un uztura īpašībām.

Svaigas liellopu vai jaunlopu aknas ir pieejams un populārs līdzeklis, lai paaugstinātu hemoglobīna līmeni asinīs.

LASI VĒL: Šī garšīgā liellopu aknu recepte man ir no vīramātes. Saku viņai lielu paldies par to!

Mēs vēlamies iepriecināt tevi ar vismaigākās ceptās akniņas recepti. Apkārtējie nevarēs noslēpt sajūsmu, kamēr tu šo ēdienu gatavosi!

Kā cept liellopu aknas

Sastāvdaļas

600 grami liellopu aknas

1 ola

3 ķiploka daiviņas

1 tējkarote cukurs

1 tējkarote sāls (bez kaudzes)

½ tējkarote soda

1 sīpols

augu eļļa cepšanai

kukurūzas milti panēšanai

Receptes pagatavošanu meklējiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru